Raklap bútor

Raklap bútor

Veszélyek és fontos tudnivalók annak a kiküszöbölésére, hogy gombás raklapot válassszunk

2014. december 30. - Raklap Bútor

Hobbi és divat ide vagy oda, egy olyan tárgyról van szó, amit beengedünk saját lakásunkba. Innentől kezdve pedig nap, mint nap érintkezünk vele kitéve magunkat és környezetünket bármiféle betegségnek, fertőzésnek, mérgezésnek, ami a raklap előéletéből származik. Ettől eltekintve, betartva a játékszabályokat elkerülhetjük és kiaknázhatjuk egészségkárosító tagjaikat. A legegyszerűbb megoldás új raklapokat vásárolni. Számos kereskedőnél megvehetjük országszerte. Ha mégis pénztárcabarátabb forrásokat használunk ki, figyeljünk oda. Lássuk tehát az árulkodó jeleket:

  •   baktériummal fertőzött fa: ennek jele a raklapból kiáradó kellemetlen szag, jobb inkább elkerülni és másikat választani helyette. Nem éri meg a kockázatot.
  •   súly: ha sokkal nehezebb az átlagos raklapok versenysúlyához képest (kb. 15-20kg), ez a magas nedvességtartalomra utal, ami később gombásodást okozhat. Válasszunk száraz raklapot!
  •   olajozott hatás: arra utal, hogy gombaölővel kezelték.
  •   foltok: ismeretlen eredetűek, származhatnak akármiből, nem érdemes találgatni, inkább válasszunk másikat

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapbutoros.blog.hu/api/trackback/id/tr686702769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása