Raklap bútor

Raklap bútor

A raklapokról másképp

2014. szeptember 15. - Raklap Bútor

Az úgynevezett R (Z generációként is használatos), azaz responsible generáció születésének küszöbén állunk, akik nem csak követelik a felelősségvállalást, hanem feladatuk lesz az eddigi generációk okozta károk helyreállítása és visszafordítása egyaránt. A blog két okból született meg. Az egyik egy ideje fennálló globális probléma, a sajtóban állandó figyelmet kapó téma: a környezetvédelem. Világszerte elterjedt és a gyakorlatba is tudatosan beültetett, egyre nagyobb figyelmet generáló környezetvédelem, újrahasznosítás. A másik pedig ezt kombinálni valamivel, ami szép, látványos, egyedi, kikapcsolódást nyújtó, kreatív. Ezek kombinációjára pedig remek példa a raklapokból történő bútorkészítés. A blog célja pedig segítséget nyújtani a vállalkozó kedvű olvasóknak.  

Az otthoni újrahasznosítás fénykorában a DIY forradalommal karöltve, egyre nagyobb érdeklődésodijudit4.jpg lengi körül a témát. Kitűnő alternatívája az otthon lakberendezésnek, kicsit újragondolva a hagyományos módszereket. Külföldről indult mániával állunk szemben, azonban a drága tervezői darabok nem akárki pénztárcája által elérhetők, alacsony előállítási költségük ellenére sem. Nem kell bonyolult módszerekre gondolni, vannak könnyen és gyorsan elkészíthető darabok. A kezdeti kezdetleges kezdeményezések (palackból, dobozokból, kartonból készült bútorok) kényelem szempontjából hagytak némi kivetnivalót. A raklapok szövetekkel kombinálva viszont meglepően kényelmes végeredményt produkálnak. Rengeteg féle elkészítési és feldolgozási lehetőségei vannak, amelynek csak képzelőerőnk és kreativitásunk szabhat határt. Valaki hobbiból, valaki ajándéknak, valaki  önbecsülésének és magabiztosságának növelése érdekében használja a kikapcsolódás ezen formáját.

raklap_butor_lakasdekoracio_otletek_08.jpgraklap_butor_lakasdekoracio_otletek_06.jpg02_chairigami-szék-fotel2.jpg




  

Képek forrásai:
http://www.infocegled.hu/infoblog_olvas/szoveg/permalink:itt-a-tavasz-lassunk-munkahoz-2013-04-19-165728/

http://lakbermagazin.hu/praktikus-lakberendezesi-otletek/1505-raklapbol-butor-divatos-de-nem-veszelytelen.html
ttp://monokli.blog.hu/2013/06/14/hajtogass_magadnak_szeket



A bejegyzés trackback címe:

https://raklapbutoros.blog.hu/api/trackback/id/tr196700271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása