Raklap bútor

Raklap bútor

Raklap típusai II.-Egyutas raklapok

2014. november 26. - Raklap Bútor



Nevüket onnan kapták, hogy az előző cikkben írt típussal ellentétben, minőségében van némi kivetnivaló. Strapabírásuk is kevesebb, amiből kifolyólag egy-két útra használják csak. Ennek függvényében az ára is alacsonyabb. Hogy miért éri meg ezzel a raklapfajtával szállíttatni? Azért, mert míg az előző, EUR típus esetében a megrendelő kénytelen visszaküldeni a raklapot vagy kifizetni azt a szállítónak/ gyártónak, akitől rendelték az árut, addig az egyutas raklapoknál nincs szükség ilyesmire. raklapok_web-0058_v_.jpg


egyutas_bútor.jpg
• 5 léces egyutas raklap: nevéből is következik, hogy fedőrészén 5 db 17-22 cm szélességű lécek találhatóak. 7 kg a súlya és 600 kg-ot bír el egyenletes eloszlás esetén.


• 7 léces egyutas raklap: a lécek szélessége változatlan, csak számuk több. 8 kg a raklap súlya, amely egészen pontosan egyenletes tehereloszlás esetén 800kg-ot bír el.


• körtalpas raklap: 7-9 darab deszka található fedőrészén, paraméterei megegyeznek a fentiekkel, teherbírása is hasonló.
egyutas fél raklap: méretük az EUR-1-es raklapok körülbelül fele.

 

Düsseldorf raklap:Mivel paramétereiben nem kiugróan tér el az előzőtől, ezért a raklap ezen fajtáját inkább képen szemléltetem:

 düsseldorf.jpg

Képek forrásai:
http://www.raklap.net
http://www.raklap.net/raklap-butor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapbutoros.blog.hu/api/trackback/id/tr206934203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása