Raklap bútor

Raklap bútor

Ötletes beltéri raklap bútor variációk

2014. október 21. - Raklap Bútor

 

Nem csak kültérre, hanem beltérre is találunk rengeteg fajta egyedi ötletet. Olyanokat, amik talán eszünkbe se jutottak volna, mert még nem láttunk hozzájuk hasonlót, vagy eddig talán még nem éreztük szükségüket. Bár lehet, hogy szükségét ezek után sem, de az alábbi raklap bútor variációk közül azonban biztosan megjön a kedvünk egy-kettő megvalósítására. Mindegyik egyszerű, kevés raklapból elkészíthető, azonban annál mutatósabb darabok.

Raklap fal: Egy egész szobát befedni vele talán túlzásnak tűnhet, de ha csak egy falnál építjük rá, vagefaa4e3ec6c4db9005716e0adf7d59a8.jpgy inkább csak egy falrészletnél, azzal rendkívül hangulatos teret alakíthatunk ki. Ha a sötét szín mellet döntünk, melegséget, harmóniát, talán egy kis egzotikus érzést is belecsempészhetünk a szobába. A világosabb, fehéres színek pedig elegánssá és letisztulttá varázsolják a teret.

 

 

Kisállat fekvőhely: Aranyos és egyszerű megoldás kis kedvenraklap bútor14.jpgcünk alvóhelyének. Gondosan csiszoljuk le és próbáljuk minél puhább betétrésszel kitömni. Kedvünk és ízlésünk szerint festhetjük, díszíthetjük.

 

 

Cipőtartó: Nem foglal túl sok helyet és szinte alig kell vele bármit is csinálunk. Érdemes valamivel védeni a falat, aminek nekitámasztjuk. Ezenkívül, ha nincs megfelelően lecsiszolva ügyeljünk rá, hogy milyen anyagból készített lábbeliket helyezünk rá. Textillel lefedhetjük, ha nem szeretnénk, hogy a vendégeink lássák mit rejt.cipotarto_raklap.jpg

Fénykép és képtartó falra: Nagyon mutatós és hangulatos, feldobja a tereket. Képeken kívül, kialakítástól függően elhelyezhetünk rajta szinte bármit. Ügyeljünk a rögzítésre. Fehér és élénkebb színű falak esetében érdemes sötétebb fából készültet választanunk, sötét falak esetén a természetes fa színe vagy a világosabbra festett raklapverziók mutatnak jól igazán.dekoracio_vitrin_raklap.jpgraklap bútor9.jpg

 

 

 

Fali bortároló: Kevés lakásban látni, és nem annyira elterjedt raklap felhasználási mód, azonban annál ötletesebb és egyedibb. Bor tárolása mellet bármilyen más ital tárolására megfelel, de akár fűszertartó polcot is csinálhatunk belőle.

raklap bútor10.JPG

 

 

 

 

 

 

 

Teázóasztal: Különlegessége piciny lábaiban rejlik. A szoba vagy a lakás bármelyik sarkában elhelyezhetjük, mindehol jól mutat. Rengeteg féleképpen díszíthetjük, könyvek, magazinok tárolására is kitűnő. raklap_butor_2_0.jpg

Képek forrásai:
http://www.keptelenseg.hu/cimke/raklap
http://www.almaimotthona.hu/raklap-butorok.html
http://lakberinfo.hu/dekoracio/lakasdekoracio/2012-06-14-raklap-parade-ime-egy-nagyszeru-egyedi-butor-alapanyag/

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapbutoros.blog.hu/api/trackback/id/tr626813335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása