Raklap bútor

Raklap bútor

A raklap bútor ápolásáról

2014. szeptember 22. - Raklap Bútor

Nyilván, mint minden bútor esetében, csak azért mert saját kezűleg készítettük még ugyanúgy ápolásra szorul, mint megvásárolt társai, hogy minél tovább és minél jobb formájukban legyenek díszei otthonunknak. Mivel alaptulajdonságát tekintve fabútorról van szó, hasonló odafigyelést igényel, mint egyéb fabútor társai. Kerti bútor esetében érdemes az alapfestést követő festésnél UV álló ápoló festéket választanunk, így megkímélhetjük az időjárás kedvezőtlen viszontagságaitól és színét is tovább megőrizhetjük vele. Továbbá:

  •  Ügyeljünk arra, hogy forró és nedves tárgyat ne tegyünk rá, valamint óvjuk a kiszáradástól méhviaszbútorfényező vagy természetes olajok használatával.
    da5a2f8be62b9e70b88e8e9acca66a7b_L.jpg
  •  Fenyőbútor esetében kerüljük a napfényt és a közvetlen hősugárzást, amik kiszáradáshoz és repedésekhez vezetnek. A felület lelakkozásával pedig növelhetjük éle
    ttartamát.

  • Sötét bútoraink színének megőrzésére kiváló a feketetea és olívaolaj keveréke, amely véd a kiszáradástól és fényt ad.

  • A színfrissítés tökéletes eszköze a bútorral megegyező színű cipőápoló, amely a karcolások eltűntetésében is segít.

 

Ha ágyról, kerti raklap_butor_3_0.jpgülőgarnitúráról, fotelről, székről, vagy bármi olyan bútorról van szó, amely egyéb textillel kombinálva van, a többi felület karbantartásáról és ápolásáról se feledkezzünk meg, így a fával együtt még tovább megőrzik fényüket.

 

 

 

 
Képek forrásai:
http://www.feluletkezelesek.hu/?content=hirek&menu=tanacs
http://www.raklap.net/raklap-butor#

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapbutoros.blog.hu/api/trackback/id/tr916720705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása