Raklap bútor

Raklap bútor

Raklap típusai I.

2014. november 18. - Raklap Bútor

 

Raklap bútor készítse előtt, a raklapvásárlásnál gondban lehetünk, ha nem tudjuk pontosan a raklapok melyik típusára is lehet szükségünk. Egyutas? EUR? Használt? Új? A következő cikk ebben fog neked segíteni.

 

Tulajdonképpen rengetegféle raklaptípussal találkozhatunk akár a raklap kategórián belül is. Több, különböző EUR létezik, de találkozhatunk különböző egyutas, csúszótalpas, display, Düsseldorf, körtalpas, léces..és még számtalan raklapfajtával. A következőkben a legfontosabbakat mutatom be.

EUR raklap

Legismertebb raklapfajta, melynek neve a raklapkészítés szabványát hordozza magában. Mind közúti, mind vasúti teherszállításban a legnépszerűbb raklap fajta, magas teherbírása és mérete is a legmegfelelőbb szállítmányozásnál. Több utas raklapfajta, de hogy miért több utas, az majd az egyutas raklapnál kiderül. Az európai vasúttársaságok által elkészített szabvány alapján készül el. A szabvány tartalmazza az egységesített EUR raklap méretét és minőségét. Több fajtája is létezik, EUR-I, EUR-II, EUR-IV.                  

  • EUR-I raklap: A legnépszerűbb raklapfajta. Általában fenyőből vagy nyárfából készül. 5 deszkát tartalmaz a teteje, ebből 2 keskenyebb, mint a másik 3. Átlagára 500-2500 Ft/db között mozog, attól függően, hogy újat vagy használtat vásárolunk.1.png


  • EUR-II raklap: rakodófelületén sokkal sűrűbben vannak elhelyezve a lécek, szám szerint 9. Átlagára: 1200-2500Ft/dbeurII.jpg


  • EUR- III raklap: Árban körülbelül hasonló az előzőhöz, viszont kevesebb, egészen pontosan 7 db lécet tartalmaz a fedőrésze.

  • EUR-IV raklap: Paramétereiben megegyezik az EUR-III-mal, viszont teherbírása fele annyi, 750 kg.

    2.png

    Képek forrásai :

    http://www.raklap.net

    http://www.raklapotlet.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapbutoros.blog.hu/api/trackback/id/tr546912883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogdan Sapruka 2015.03.18. 22:26:22

Üdvözöljük!
A nevem Bogdan Sapruka
I elfoglalni export euro raklap Ukrajna nyugati Európába
Az átlagár EUR 6,00 € per raklap FCA is szállított a város
Saját kapcsolatok:
Tel. +380936233628
mail: sapruka2013@gmail.com
Őszintén Sapruka Bogdan!
süti beállítások módosítása