Raklap bútor

Raklap bútor

Ötletes kültéri raklap bútor variációk

2014. október 06. - Raklap Bútor


Az ágyakon, dohányzóasztalokon, kerti bútorokon túl rengeteg egyedi, ötletes felhasználási módja is létezik a raklapoknak. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, sokszor a legegyszerűbb megoldásokból születnek a legkülönlegesebb ötletek. Ebben a cikkben pedig ehhez mutatunk variációkat egy kis inspiráció gyanánt, kimondottan kültéri használatra.

 

Raklap pad: Falusi környezetet idéző, rusztikus látványt nyújt. Kertbe, játszótérre, vízpartra, parkokba kimondottan hangulatos.

pad.bmp


Virágtartó: Borzasztó egyszerű, mutatós, praktikus felhasználási módja a raklapnak. Festheted bármilyen színűre, de figyelj a festék minőségére, mivel az állandó növénylocsolástól a víz megviselheti, koptathatja a festéket.

 20140807_1405281-450x800.jpg

 

Biciklitároló: Könnyen elkészíthető, alacsony költségű felhasználása a raklapnak. Különösebb előkészületeket nem igényel. Érdemes lecsiszolni használat előtt, de különösebb festést nem igényel kivétel, ha biciklitartó feladatán kívül esztétikai szerepkört is szánunk neki. Ha nem akkor a célnak a használt raklapok is megfelelnek.

6564e4afc659224c78278dba5b0e62c0.jpg

 

Raklap nyugágy: Figyeljünk oda a csiszolásra! Mivel egyéb matraccal vagy szövettel borítjuk a kényelem kedvéért, ha nincs rendesen lecsiszolva a raklap, kiszakíthatja vagy kidörzsölheti a szövetet.

 raklapbutorok.jpg

 

Hintaágy: Hasonlóan a nyugágyhoz, szintén nagy odafigyelést igényel csiszolás terén, mivel ezt is szövetet ráhelyezve használjuk majd. Ügyeljünk a rögzítésre és a kötél minőségére. Csupán két raklap felhasználásából méretes ágyat készíthetünk!

 04.jpg

 

Terasz lámpa: Ha az áram kivezetése nem megoldható, gyertyával is ugyanúgy működőképes, csak ügyeljünk rá, hogy felügyelet nélkül ne hagyjuk kinn, valamint a tetejét hagyjuk fedetlenül. Hangulatvilágításnak kiváló, ha játszunk a színekkel.

 tumblr_mlidd24ULe1rinwgco1_400.jpg

 

Képek forrásai:
http://tudatosvasarlo.hu/cikk/igy-keszits-padot-raklapbol
http://www.1001pallets.com/2014/10/mur-floral-le-touquet-vertical-garden/
http://www.keptelenseg.hu/sorozat/variaciok-raklapra-70568
http://www.raklap.net/raklap-butor
http://www.inspiraciok.hu/2013_07_01_archive.html
http://diypalletfurniture.com/post/48963646915

A bejegyzés trackback címe:

https://raklapbutoros.blog.hu/api/trackback/id/tr216764061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása